AAN TAFEL MET

Jet

Health lover, foodie en sportieveling Jet van Nieuwkerk bracht een bezoek aan Tubbergen! Haar boeken staan boordevol tips voor een happy & healthy leven en tijdens deze middag deelde ze haar tips graag met ons.
‘Een happy & healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai!’
MEER OVER JET VAN NIEUWKERK

Van 8 t/m 17 november was het Kookboekenweek. Een week lang vierden boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven in je boekhandel en bibliotheek.

EEN GOEDE REDEN DUS OM JET VAN NIEUWKERK UIT TE NODIGEN.

Zondagmiddag 10 november onthulde Jet met haar aanstekelijk enthousiasme, humor en kennis favoriete recepten voor een happy en healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai.

Een gezellige middag met zussen, dochters, vriendinnen, moeders, collega’s …… Jet werd geïnterviewd door Anna van den Breemer en  vertelde over een katerontbijt, healthy tussendoortjes, eten met een date, cocktails en koken voor een groep vriendinnen.

Aan tafel met Jet…

Na afloop werden de gasten verrast door het keukenteam van ’t Oale Roadhoes en door Jet aan tafel uitgenodigd om te genieten van een heerlijk gerecht van haar. Voor 24Kitchen presenteerde Jet sinds mei, samen met Job & Perry en Hugo, het programma Wat Eten We Vandaag?, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur