EEN AVOND IN TUBBERGEN MET

JIMMY NELSON

HOMAGE TO HUMANITY
OVER JIMMY NELSON

Op woensdag 13 november 2019 verwelkomde Tubbergen op uitnodiging van Bibliotheek Tubbergen, Boekhandel Broekhuis en ’t Oale Roadhoes de geroemde fotograaf Jimmy Nelson, die ons met zijn verhaal en foto’s uit zijn kleurrijke boek ‘Homage to Humanity’ meenam op zijn talloze adembenemende reizen naar ’s werelds laatst overgebleven inheemse volkeren.

Jimmy Nelson is fotograaf, journalist, wereldreiziger en kunstenaar. Van zijn boek ‘Before They Pass Away’ werden 250.000 exemplaren verkocht. Zijn naam is een merk geworden, hij is dus ook nog eens ondernemer.

De meesterverteller nam ons tijdens deze bijzondere avond mee over de wereld. Er werden door hem foto’s en filmpjes vertoond van zijn wonderlijke reizen en bezoeken bij inheemse stammen. Jimmy Nelson toont met zijn bewonderenswaardige fotografie een eerbetoon aan de diversiteit en schoonheid van meer dan dertig inheemse samenlevingen. Hij liet ons ervaren  hoe hij als fotograaf op een intieme wijze de culturele trots, kracht en energie van de geportretteerden had vastgelegd!

‘Deze bijzondere avond verdwaalden de 350 gasten in bijzondere verhalen’.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur